Business Software Solutions

Afacerea ta pe web, desktop si mobil!

Asp.Net 4.0

          ASP.NET este o tehnologie Microsoft pentru crearea de aplicatii web si servicii web. ASP.NET este succesorul lui ASP (Active Server Pages) si beneficiaza de puterea platformei de dezvoltare .NET, si de setul de instrumente oferite de mediul de dezvoltarea al aplicaČ›iei „Visual Studio .NET”.
         Cateva dintre avantajele ASP .NET sunt:

  1. ASP .NET are un set larg de componente, bazate pe XML, oferind astfel un model de programare orientat obiect (OOP).
  2. ASP .NET ruleaza cod compilat, ceea ce creste performantele aplicatiei web. Codul sursa poate fi separat in doua fisiere, unul pentru codul executabil, iar un altul pentru continutul paginii (codul HTML si textul din pagina) . 
  3. .NET este compatibil cu peste 20 de limbaje diferite, cele mai utilizate fiind C# si Visual Basic.
  4.   ASP.NET reduce drastic cantitatea de cod necesar pentru a construi aplicatii mari.
  5.   ASP.NET face dezvoltarea mai simpla si mai usoara  pentru a mentine un eveniment-orientat, modelul de programare server-side.
  6.   Paginile ASP.NET sunt usor de scris si de intretinut, deoarece codul sursa si codul HTML sunt impreuna.
  7.   Codul sursa este executat pe server. Paginile au o putere maxima si flexibilitate prin aceasta abordare.
  8.   Codul sursa este compilat prima data in momentul in care pagina este solicitata. Executia este rapida odata ce Web Serverul compileaza pagina pentru prima data cand aceasta este solicitata. Serverul salveaza versiunea compilata a paginii pentru utilizarea ei pe viitor cand va fi din nou solicitata.
  9.   Codul HTML  produs de pagina ASP.NET este trimis inapoi la browser.Codul sursa al aplicatiei nu este trimis si nu este usor de furat.
 10.  ASP.NET este usor de implementat. Nu este nevoie sa inregistrati componentele, deoarece informatiile de configurare sunt incorporate.
 11.  Serverul web monitorizeaza constant paginile, componentele si aplicatiile care ruleaza. Daca intampina scurgeri de memorie, bucle infinite, alte programe software sau activitati ilegale, le elimina  cu usurinta si reporneste din nou sistemul.
 12.  ASP.NET valideaza informatiile (controalele de validare) introduse de catre utilizator, fara a scrie o singura linie de cod.
 13.  ASP.NET  lucreaza cu usurinta  cu ADO. NET folosind datele de legare si pagina de formatare.
 14.  Aplicatiile ASP.NET ruleaza rapid si contorizeaza un numar mare de utilizatori, fara a intampina  probleme de performanta.
       ASP.net,  este o tehnologie revolutionara care permite dezvoltarea rapida de aplicatii web si servicii puternice.
       

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>