Business Software Solutions

Afacerea ta pe web, desktop si mobil!

Reporting

 Reporting – Office report manager

         Un tool web de tip business inteligence are ca rol executia de rapoarte web online conform unor criterii parametrizate. Este cel mai simplu si mai eficient mijloc de raportare online accesibil clientilor. 
         Orice companie il poate utiliza acordand partenerilor de afaceri ocazia de a avea acces 24 de ore din 24 la informatiile dinamice din baza de date
         Aplicatia este formata din urmatoarele componente majore:

·         Declararea sursei bazei de date (poate fi orice suport de baze de date MS SQL, Oracle, MySQL, MS Acces, Text flat file, etc.)

·         Definirea parametrilor dinamici de raportare

·         Crearea formatarii rapoartelor utilizand Macro si Visual Basic for Applications

       Rezultatul este simplu – o unealta web de raportare in excel in timp real pe care orice companie o poate pune la dispozitia partenerilor de afaceri. Suportul echipei noastre este permanent si sustinut in a crea toate mijloacele ca acest serviciu oferit de compania dvs sa fie realmente un succes.

       Pentru vizionarea optima a galeriei de imagini cu aplicatia, va rugam sa accesati optiunea FULL SCREEN din dreapta jos a ecranului dupa care puteti naviga din sageti.

Cincopa WordPress plugin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>