Business Software Solutions

Afacerea ta pe web, desktop si mobil!

Project Management

         Bugete – Project Management

         Este o aplicatie web dezvoltata utilizand ASP.Net 4.0, SQL Server 2012 , C# si Telerik controls , renumite in intreaga lume prin controalele utilizate de mari companii printre care se numara chiar Microsoft. 
        Aplicatia are rolul de a actiona ca o unealta simpla de project management. Nu este atat de complexa precum Microsof Project sau Spider, aplicatii dedicate pe aceasta arie dar intr-o maniera usoara reuseste sa faca rolul unei aplicatii de control al bugetului unui proiect in termeni de bani (estimat versus bugetat versus realizat) si timp contorizand fazele unui proiect si evaluandu-le in functie de stadiul in care se afla. 
       Aceasta unealta de project management dispune si de o diagrama Gantt in care sunt listate proiectele, fazele acestora si stadiul de executie in care acestea se afla. Ofera o imagine de ansamblu a proiectului, utilizand culori pentru a arata stadiul in care se afla un proiect, foarte un util pentru un project manager.
        Este structurata in mai multe componente cheie:
   ·        Crearea proiectului

   ·        Detalierea fazelor proiectului si timpii acestora

   ·         Costurile actuale

   ·         Imagine de ansamblu (overview)

       Aplicatia iti ofera informatii in timp real despre stadiu de executie al unui proiect, costurile de executie in raport cu estimat si timpi ramasi pentru finalizarea diferitelor faze ale proiectului.
      Aplicatia este fexibila si poate fi adaptata la cerere oricarui tip de business. Echipa noastra poate aduce un plus de functionalitati la cererea clientului.

      Pentru vizionarea optima a galeriei de imagini cu aplicatia, va rugam sa accesati optiunea FULL SCREEN din dreapta jos a ecranului dupa care puteti naviga din sageti.

Cincopa WordPress plugin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>