Business Software Solutions

Afacerea ta pe web, desktop si mobil!

Windows 7

      Windows 7, este cea mai recenta versiune de Microsoft Windows, un sistem de operare produs de Microsoft pentru utilizarea pe calculatoarele personale de tip PC, inclusiv cele utilizate in domeniul afacerilor, pe desktop-uri, laptop-uri, Tablete-PC-uri, netbook-uri si PC-uri de tip Media Center Edition (MCE). Windows 7 a intrat in faza „liber pentru productie” la 22 iulie 2009.  Data punerii  pe piata a fost 22 octombrie 2009, la mai putin de trei ani de la lansarea sistemului anterior Windows Vista. La aceeasi data a fost lansat si Windows Server 2008 R2 (pentru servere).
     Windows 7, reprezinta  sistemul de operare generatiei urmatoare de la Microsoft, ofera  imbunatatirile pe care le-ati solicitat pentru: Viteza​​.Incredere.

       Windows 7 include o serie de caracteristici noi, cum ar fi avansuri in recunoasterea scrierii de mana, suport pentru hard discuri virtuale, performanta imbunatatita pe procesoarele multi-core, performanta de boot imbunatatita, DirectAccess, si imbunatatiri kernel.
       Windows 7 adauga suport pentru sistemele care folosesc mai multe  carduri grafice eterogene, de la diferiti furnizori , o noua versiune de Windows Media Center, un gadget pentru Windows Media Center, caracteristici media imbunatatite, XPS Essentials Pack si Windows PowerShell fiind inclus si un calculator reproiectat cu capabilitati multilinie, inclusiv moduri de programare si de statistica, impreuna cu unitatea de conversie pentru lungime, greutate, temperatura, si multe altele.
      Multe elemente noi au fost adaugate la panoul de control, inclusiv text ClearType Tuner, Color Calibration Wizard display, Gadgets, Recuperare, Depanare, Centrul de Spatii de lucru, Locul de amplasare si alti senzori, Credential Manager, dispozitive biometrice, Sistemul de icoane, si Afisare.
      Windows 7 accepta, de asemenea, imagini in format de imagine RAW, prin adaugarea componentului Windows de  imagine care activeaza decodarea de imagini, care permite thumbnails, previzualizarea si afisarea de metadate in Windows Explorer, plus full-size, vizualizare si slideshow-uri in Windows Photo Viewer si Windows Media Center.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>