Business Software Solutions

Afacerea ta pe web, desktop si mobil!

Software-ul pentru curierat

Software-ul pentru curierat

Software-ul pentru curierat automatizeaza procesele de front-office, de expediere si de back-office si include o aplicatie mobila pentru a captura curierul in teren, cum ar fi urmarirea livrarilor in timp real, scanare de coduri de bare si de captare a semnaturii.

  Imaginati-va ca aveti  in timp real, monitorizarea  masinilor de livrari produse, fapt ce conduce la  imbunatatirea serviciilor catre clienti. In plus fata de imbunatatirea capacitatilor operationale, o aplicatie specifica domendiului de curierat, poate automatiza procesele de facturare.
               Beneficiile unei aplicatii pentru curierat:

·         Imbunatateste serviciul pentru clienti prin furnizarea de informatii in timp real asupra livrarilor
·          Reduce costurile de exploatare permitand clientilor dvs. de a monitoriza comenzile pe Internet
·          Reduce costurile de administrare si facturare prin automatizarea preturilor la comenzile si trimiterea prin e-mail a facturilor catre clienti

·          Creste eficienta expedierilor si productivitatea conducatorilor auto.

 Pe pagina noastra Produse, puteti vizualiza aplicatia noastra Querier Manager, pentru a va putea face o imagine de ansamblu privind importanta unei asemenea aplicatii in cadrul companiei dvs.

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>