Business Software Solutions

Afacerea ta pe web, desktop si mobil!

Dezvoltarea Software

Dezvoltarea Software

Dezvoltarea software inseamna dezvoltarea unui produs software. Software-ul poate fi dezvoltat pentru o varietate de scopuri, trei dintre cele mai frecvente fiind pentru a satisface nevoile specifice ale unei afaceri ale clientilor (cazul cu software-ul personalizat), pentru a satisface o nevoie perceputa de potentiali utilizatori (cazul software-ului  comercial si deschis), sau pentru uz personal (de exemplu, un om de stiinta poate scrie un software pentru a automatiza o activitate lumeasca).

Cele mai multe metodologii impart o combinatie dintre urmatoarele etape de dezvoltare software:

·         Analizand problema;

·         Sondajul pietei;

·         Acumularea cerintelor  pentru solutia de business propusa;

·         Conceperea unui plan sau proiect pentru solutia bazata pe software;

·         Punerea in aplicare (codificare) a software-ului;

·         Testarea software-ului;

·         Deployment;

·         Intretinere si rezolvarea bug-urilor.

Abordarile diferite pentru dezvoltarea de software pot efectua aceste etape in  ordini diferite, sau dedica mai mult sau mai putin timp la diferite etape.

Exista avantaje si dezavantaje semnificative la diverse metodologii, precum si cea mai buna abordare pentru rezolvarea unei probleme cu ajutorul software-ului va depinde adesea de tipul de problema. Daca problema este bine inteleasa si o solutie planificata eficient din timp, toate lucrurile vor merge de la sine fara prea multe obstacole.

In functie de tipul de business pe care il aveti, va recomandam sa vizualizati oferta noastra de produse software si web pe pagina noastra Produse, si ,cu siguranta, vom gasi solutia viabila pentru afacerea dvs. prin aplicatii customizate care se vor plia pe deplin domeniul dvs. de activitate.

, , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>