Business Software Solutions

Afacerea ta pe web, desktop si mobil!

Managementul fluxului banilor

Managementul fluxului banilor
                 Gestionarea fluxului banilor  este procesul de monitorizare, analiza, si ajustarea fluxurilor de bani in cadrul afacerii dvs. Pentru companiile mici, cel mai important aspect al managementului fluxului de bani,  este evitarea numerarului pe perioada scurta, cauzat de a avea un decalaj prea mare intre intrarile si iesirile de numerar. Nu vei putea ramane in afaceri, daca nu poti plati facturile pentru orice perioada  extinsa de timp! Prin urmare, aveti nevoie sa efectuati  o analiza a fluxului de numerar in mod regulat, si de a folosi fluxul de prognoza de numerar, astfel incat sa puteti  lua masurile necesare pentru a preintampina problemele de flux de numerar.
                 Multe programe software de contabilitate au fost create pentru a da rapoarte  care fac analiza fluxului de numerar mai usor. Acesta este primul pas de gestionare a fluxului de numerar. Al doilea pas de gestionare a fluxului de numerar este de a dezvolta si de a folosi strategii care va mentine un flux al banilor adecvat pentru afacerea dvs. Una dintre strategiile cele mai utile pentru companiile mici este de a scurta perioada de conversie a fluxului  de numerar, astfel incat  afacerea dumneavoastra poate aduce bani mai repede.

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>