Business Software Solutions

Afacerea ta pe web, desktop si mobil!

Avantajul Dezvoltarii unei Aplicatii Android

Avantajul Dezvoltarii unei Aplicatii Android

                Aparitia dezvoltarii unei aplicatii Android, este pe deplin sustinuta de mai multe avantaje ale platformei. Mai important, deoarece este o platforma  “open source” care permite dezvoltatorilor de aplicatii mobile de a satisface cerintele clientilor neconditionat.Procesul de dezvoltare, de memorie, de securitate si de stabilitate, de investitii scazute, printre alte aspecte, Android a produs un efect magnetic asupra dezvoltatorilor, chiar si asupra incepatorilor sa exploreze o  astfel de dezvoltare de aplicatii mobile

Un mediu pentru dezvoltatori

Pentru elucidarea unui mediu virtual de dezvoltare, Android-ul  reprezinta o importanta oportunitate pentru dezvoltatorii care doresc sa includa in programele lor de dezvoltare si aplicatiile Android. Un pachet complet  software Android, C / C + +, precum si cele patru componente principale ale cererii sunt foarte utile in a oferi gama larga de aplicatii Android.
             Linux kernel 2.6, care este situat in inima sistemului de operare Android face dezvoltarea aplicatiei Android in conditii de siguranta si o optiune mai buna cu care sa te confrunti.
 
Beneficiile Android 

 Dezvoltarea unei aplicatii Android  a avut interes mai mare, iar principalul motiv pentru care popularitatea acestei dezvoltari de aplicatii mobile este influentata de aparitia beneficiilor  platformei Android. Ea se bazeaza pe Linux, care deschide calea pentru un acces eficient la un mediu de dezvoltare stabil. Android, de asemenea, creeaza un mod  mai usor pentru dezvoltatori  de a aduna rapid informatii si de a le furniza corect.

, , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>